Familie Fotoshoots


“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever…it remembers little things, long after you have forgotten everything.”
― Aaron Siskind

We plannen samen een ochtend, middag of liefst een avond op een locatie die jullie aanspreekt. Jullie vinden de plek mooi en fijn om met elkaar te zijn en ik bekijk of ik op die plek de foto’s kan maken die je van mij gewend bent. Ik kan natuurlijk ook een aantal locaties voorstellen waar ik graag fotografeer. We nemen de tijd voor de fotoshoot; er wordt wat gewandeld of we zoeken een mooi stekkie uit van waaruit we op diverse plekken foto’s gaan maken.

Kinderen kunnen lekker spelen en tussendoor hun gang gaan. Zo werken we samen toe naar een geslaagde fotoshoot. De ca. 1 tot 1,5 uur zal voor jullie een waardevolle herinnering zijn, die ook nog eens is vastgelegd op mooie foto’s!

Jullie ontvangen een reportage die bestaat uit een mix van geposeerde – en spontane foto’s. Als er een lach te zien is dan is die ook oprecht, net als andere emoties; ik portretteer jullie zoals jullie echt zijn.Leave a reply


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.