Broer en zus op de zandverstuiving

Gezin familie fotoshoot zandverstuiving Veluwe Hulshorsterzand Kinderen Gouden uur Golden Hour zonsondergang spelen & plezier

 

Het Hulshorsterzand is zo’n gave plek om tijdens het gouden uurtje foto’s te maken. Helemaal met kleine kinderen, voor wie deze plek één grote zandbak is. Een plek waar kinderen zich prima vermaken met niets meer dan zand, takjes en dennenappels. Maar ook volwassenen zijn keer op keer verbaasd en verrukt als ze met me de parkeerplek aflopen, het heuveltje op gaan en dan zo een andere wereld in lopen.

 

De zandverstuiving is mooi uitgestrekt; je komt bijna nooit iemand tegen en om daar de zon te zien ondergaan is een hele mooie ervaring. Elke keer is het licht weer anders. Ik ben altijd erg blij als mensen kiezen voor een fotoshoot op dit moment van de dag. Het warme licht, de zachte schaduwen en al die mooie kleuren die ontstaan door dat licht zorgen voor mooie, dromerige foto’s die overdag niet te op deze manier te maken zijn. 

 

Klik op de foto's voor een vergroting | diashow

Irene(woensdag, 19 juli 2017 14:20)

De perfecte plek en de perfecte foto's! Precies zoals ik ze wilde hebben. Niets is teveel voor Brenda. Ze steekt er al haar energie in om mooie foto's te nemen en dat is zeker op de foto's te zien. Zo krijg je ze zelf nooit! Kids vonden het ook een leuke ervaring, zeker op dit mooie plekje, waar zand en bomen elkaar afwisselen en kids zich hier blijven vermaken. Ook in de late uurtjes ;-) Op advise van Brenda de shoot 's avonds gedaan en zie het resultaat. Complimenten!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0