Ik fotografeer het liefst mensen op een buitenlocatie. Er gaat niets boven de sfeer van natuurlijk licht en het buiten zijn. Bijna iedereen voelt zich buiten ontspannen en dat is terug te zien op de foto’s. We maken eerst kennis per mail / telefoon. Ik verneem graag wat je wensen zijn en zo leren we elkaar vast een beetje kennen. 

 

We doen een fotoshoot die ongeveer 1 tot 1,5 uur zal duren. Dit vindt plaats op een plek die we samen bespreken; wellicht weet je een mooi bos of strand bij jullie in de buurt en anders ken ik genoeg geschikte locaties voor een mooie shoot. We nemen voor de daadwerkelijke afspraak nog even wat details door; je wensen en verwachtingen voor de shoot en ik zal wat tips meegeven. 

 

De fotoshoot is een proces, ik maak niet één enkele groepsfoto van de familie. Wil je graag met meerdere gezinnen uit de familie op de foto, (samen, gezinnen apart, kinderen apart, etc) dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Tijdens deze fotoshoot krijgt iedereen evenveel aandacht, en de kinderen kunnen lekker tussendoor spelen en op het juiste moment op de foto. 

 

Prijzen en Algemene Voorwaarden

 

Zakelijke fotografie

Vraag een offerte aan via info@brendaroos.nl. Mogelijk vanaf        195 

 

Fotoshoot op locatie 1-3 personen                                                       149

Je kunt kiezen uit een selectie van minimaal 15 - 20 bewerkte foto's. Ik zet deze in een afgeschermde online galerie op mijn website. 

Je ontvangt 3 HR fotobestanden (zonder logo) naar keuze en de complete selectie bewerkte fotobestanden in web resolutie met logo, aangeleverd via WeTransfer.

 

Fotoshoot 4 – 6 personen                                                                        199

Je kunt kiezen uit een selectie van minimaal 15 - 25 bewerkte foto's. Ik zet deze in een afgeschermde online galerie op mijn website. 

Je ontvangt 5 HR fotobestanden (zonder logo) naar keuze en de complete selectie bewerkte fotobestanden in web resolutie met logo, aangeleverd via WeTransfer.

 

Weekend-Vakantietoeslag*                                                                    35

Fotoshoots vanaf vrijdag 17.00 uur t/m zondagavond (*en tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen)

 

Toeslag meerdere personen op aanvraag.  Afhankelijk van de samenstelling van de groep en de wensen. Richtprijs is 25 p.p. extra (tot een max. bedrag van 350, ongeacht het aantal personen)

 

De prijs van de shoot is inclusief de tijd van het fotograferen, reiskosten tot 30 km vanuit postcode 8225LX, de selectie en bewerking van de foto’s. De foto’s worden buiten en binnen gemaakt met natuurlijk licht. Reiskosten boven de 30 km a 0,30 ct/km.

 

Nabestellingen (extra foto’s)

Digitale bestanden op hoge resolutie

Per stuk                         10

6 stuks                           50

15 stuks                      100

20 stuks                      125

Alle foto's                   150

 

Bestellen van afdrukken en fotokado's

 

Algemene voorwaarden

Foto’s mogen niet bewerkt worden door iemand anders dan Brenda Roos Fotografie. Ik lever geen onbewerkte bestanden.

 

Na de shoot ontvang je een factuur per mail, deze moet binnen 14 dagen na de factuurdatum worden voldaan. Na ontvangst betaling ontvang je van mij de link naar een afgeschermd gedeelte van mijn website. Je kunt dan thuis de foto’s in alle rust bekijken. Als je wilt mag je de foto’s bij mij (kosteloos) komen bekijken/uitzoeken op een mooi groot scherm en kan ik je desgewenst adviseren. Binnen 2 weken geeft u aan welke bestanden u graag in HR wilt hebben. Je kunt in deze ‘uitzoekfase’ aangeven of je een bepaalde foto in zwart/wit wilt hebben. Je krijgt de bestanden aangeleverd via WeTransfer.

 

Voor de eventuele extra HR nabestellingen krijg je een tweede factuur.

 

Je gaat akkoord met het gebruik van foto’s door Brenda Roos Fotografie voor commerciële doeleinden zoals website, social media, wedstrijden en drukwerk. Wil je dit niet, geef dit dan voor de fotoshoot aan. Je krijgt het gebruikersrecht over de aangeschafte beelden. Dit recht is alleen van toepassing op privé gebruik van de beelden. De beelden mogen niet zonder mijn toestemming voor commerciële doeleinden worden gebruikt. Ook mogen de beelden niet worden ingezonden voor wedstrijden. Alle bestanden mogen niet worden bijgesneden of anderszins bewerkt.  

 

De digitale bestanden zullen tot 1 jaar na de shoot worden opgeslagen. Maak dus een backup van je foto’s. Brenda Roos Fotografie is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van fotoafdrukken bij goedkope aanbieders. Ik kan je voor alle fotoafdruk-technieken van goede adressen voorzien. Alle shoots, uitgezonderd newborn shoots zijn voornamelijk buiten. Bij slecht weer voor het gewenste resultaat wordt er (kosteloos) binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt.

 

Beeldbewerking

Basis beeldbewerking is bij de prijs inbegrepen, wil je foto’s geretoucheerd hebben dan wordt hier een extra bedrag van 15 per foto voor gerekend.

 

Annulering van de reportage

-Wegens ziekte klant: geen extra kosten maar er wordt wel meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

-Binnen 48 uur voor de reportage zonder reden van ziekte of dergelijke wordt €50 in rekening gebracht.

-Bij het niet komen opdagen zonder afmelding dient u de volledige factuur te voldoen.

 

Betaling

U krijgt van mij een factuur op de dag van de fotoshoot. Na ontvangst van de betaling krijgt u binnen ca. 1 - 2 weken* toegang tot de online galerie om de foto's te bekijken en uit te zoeken. Als u in de buurt woont mag u de foto's ook bij mij op groot scherm bekijken, ik kan dan ook wat adviezen meegeven. * tenzij vooraf is aangegeven dat het langer gaat duren


Heuvelachtig bos met een gouden rand

meer lezen 0 Berichten

Gouden uurtje

meer lezen 0 Berichten

Evi & Thijs

meer lezen 0 Berichten

Ela

Korte fotoshoot bij het prachtige Hulshorsterzand

meer lezen 0 Berichten

Familie op de Veluwe

meer lezen 0 Berichten