Reacties van klanten


Anita, Ruud en Mart

(maandag, 29 januari 2018 14:08)

 

Nogmaals bedankt voor de prachtige en dierbare foto's die je van ons gezin op de heide hebt gemaakt. Heerlijk spontaan en ongedwongen. Onze zoon vond het ook erg leuk! Fijn hoe je snel je iedereen of het gemak stelt. Dit komt de foto's erg ten goede. Ook super hoe de communicatie vooraf en achteraf verliep. Snel, duidelijk, compleet. Echt top!


Majel Pieterse-Stout

(zondag, 19 november 2017 20:15)

 

Een hele fijne gezinsshoot gehad in het bos met Brenda! Ze is heel natuurlijk met de kinderen en creëert mooie fotomomenten zonder dat het geforceerd is. Relaxte sfeer, erg genoten en ontzettend mooie resultaten mogen ontvangen!

 


Henny Engelman(woensdag, 18 oktober 2017 20:47)

In eerste instantie hadden we er een hard hoofd in, want ja het weer was niet geweldig.
Toch maar vertrokken vanuit Friesland, op weg naar Lelystad.
Maar tijdens de fotoshoot ging de zon schijnen! Het zijn prachtige foto's geworden.
De fotoshoot verliep in een ontspannen sfeer, ik had helemaal niet het idee dat je voortdurend op een bepaalde manier most staan of kijken. Ik raad Brenda dan ook zeker aan.


Jacobus de Boer - Adema

(zaterdag, 7 oktober 2017 18:17)

 

 

Brenda is zo'n beetje de hele middag en het begin van de avond aanwezig geweest voor het maken van de foto's op de huwelijksdag van mijn vrouw en ik. Tijdens de voorbereidingen, de "staatsieportretten", de ceremonie en een gedeelte van het feest erna. Inmiddels hebben we de foto's toegestuurd gekregen en ik kan alleen maar zeggen..., bedankt Brenda.

Je hebt ervoor gezorgd dat we een prachtige, blijvende herinnering hebben aan een prachtige, bijzondere dag. We zullen je zonder enige twijfel als fotograaf aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Top dat je erbij was!


Geert & Coby(donderdag, 28 september 2017 21:40)

We zijn heel blij met het eindresultaat. Als verjaardagscadeau had Coby deze loveshoot voor twee op de prachtige paarse heide gekregen. Het contact met Brenda was prettig. Ze mailde snel terug en niets was te gek voor haar. We hadden vooraf op Pinterest al leuke ideeën opgedaan. Geen enkel probleem voor Brenda. Ook toen we de foto's anders bewerkt wilden hebben na de tijd was dit geen enkel probleem voor haar. Kortom, we zijn heel blij met onze foto's en de flexibiliteit van Brenda haar kant. Bedankt Brenda!


Nerini(woensdag, 13 september 2017 22:39)

Ontzettend blij met de mooie foto's die Brenda heeft gemaakt tijdens onze foto shoot op de Posbank. Een prachtige locatie en ik voelde me erg op mijn gemak gesteld. Het resultaat spreekt voor zich. Prachtig <3 !


Natasja Bijl

 (dinsdag, 1 augustus 2017)

 

Wat een fijne shoot was dit! Een prachtige locatie en heel gewaagd tegen de zon in! Het gouden uurtje bij zonsondergang. Mijn foto's zijn voor mijn website en ik straal gewoon! Fijn als je ziet dat je als jezelf op de kiek staat. 

dank je wel!


Irene(woensdag, 19 juli 2017 14:20)

De perfecte plek en de perfecte foto's! Precies zoals ik ze wilde hebben. Niets is teveel voor Brenda. Ze steekt er al haar energie in om mooie foto's te nemen en dat is zeker op de foto's te zien. Zo krijg je ze zelf nooit! Kids vonden het ook een leuke ervaring, zeker op dit mooie plekje, waar zand en bomen elkaar afwisselen en kids zich hier blijven vermaken. Ook in de late uurtjes ;-) Op advies van Brenda de shoot 's avonds gedaan en zie het resultaat. Complimenten!


Daniëlle Pohlman-Venhuizen(zaterdag, 10 juni 2017 14:53)

Fotoshoot zusjes vrijdag 2 juni 2017

We waren al bekend met het werk van Brenda Roos maar we werden toch weer super verrast met deze fotoshoot. De meiden hebben zich ook erg goed vermaakt tijdens de shoot. Het plezier straalt van de foto’s af. De foto’s gaan zeker een plaats in ons huis krijgen maar welke? Dilemma want we vinden ze allemaal prachtig!
Brenda bedankt!


Familiegeluk fotoreportages (vrijdag 5 mei 12:00)

Wij hebben ook enorm genoten van de shoot. De meiden vonden het heerlijk, de oudste wil binnenkort nog een keer ;-) zo leuk vond ze het. En de foto's zijn geweldig, die gaan een mooi plekje krijgen hier in huis. 

Bedankt Brenda voor de mooie foto's en voor de gezellige en ongedwongen fotoshoot.


Dingeman & Joanne (woensdag, 03 mei 2017 22:22)

Het was heerlijk om als net verloofd stel van deze prachtige omgeving te genieten, de resultaten zijn dan ook geweldig!!
Om de mooiste foto voor op de kaart uit te kiezen was nog een hele uitdaging
Het is de foto helemaal rechts bovenaan geworden
Nogmaals supper bedankt, Brenda!!


Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes (woensdag, 22 maart 2017 20:51)

 

**Foto's**

Wat zijn we blij dat we zo'n mooie beeldbank aan hebben kunnen leggen het afgelopen jaar. Dat komt steeds mooi van pas!

Alle leuke foto's die wij gebruiken op onze site, social media etc komen van Brenda Roos Fotografie. Brenda heeft geheel belangeloos een dag lang een fotoshoot met ons gedaan bij Speelweide Berg En Bos in Apeldoorn. Wat een feest was dat!

Het mooie weer komt er weer aan! Dus wil je ook eens een mooie buiten fotoshoot doen van je kids/gezin/ bedrijf etc? Kijk dan eens op Brenda Roos Fotografie. Bedankt Brenda voor je fantastische bijdrage aan onze stichting!


Sandra de Widt (maandag, 13 maart 2017 14:15)

 

Verliefd, wauw wat mooi! De ene foto nog mooier dan de ander...


Jaska Aerts (woensdag, 05 oktober 2016 21:36)

 

Super mooie foto's van de meiden gemaakt door Brenda Roos. Als ouder hoefde ik alleen maar te kijken en te genieten tijdens de fotoshoot en daarna te glimlachen bij het bekijken van het prachtige resultaat. Bedankt voor deze mooie herinnering! 

 


HAKUNA MATATA, Praktijk voor Yoga en Coaching (donderdag, 22 september 2016 16:08)

 

Afgelopen donderdag 15 september heb ik mijn verjaardagskado ingewisseld bij Brenda Roos.

Een fantastische persoonlijke fotoshoot op mijn praktijklocatie van Hakuna Matata Yoga en Coaching en op de dijk voorbij de Houtribsluis. Door de losse benadering van Brenda was ik totaal niet meer met mijn overgewicht bezig en daardoor werden de foto's heel spontaan.

Dankjewel Brenda voor deze geweldige shoot en het fijne contact. 

 


Familie Dijkstra

(dinsdag, 12 juli 2016 13:58)

 

Beste Brenda,

Wij hebben een geweldig leuke shoot op een toplocatie gehad met het gezin! Fijn dat je alle tijd voor ons nam en je ons op een manier hebt weten te fotograferen waarbij we helemaal onszelf konden zijn! Een hele mooie toevoeging aan een weekendje weg. Bedankt voor de mooie foto's en de geweldige service waar we met plezier naar terugkijken.

Groetjes,

familie Dijkstra


Esther Riphagen (zaterdag, 14 mei 2016 19:59)

 

De foto's zijn geweldig, top!! :) Heel blij mee.


Louis Nelissen (zondag, 04 oktober 2015 14:34)

 

Heel erg bedankt voor de fotoshoot. Je nam alle tijd, en straalde enorm rust uit. Dat stelde ons en de kinderen op ons gemak en maakte dat ons zoontje al snel "ontdooide". Je creëerde veel verschillende fotomomenten en verraste ons met veel prachtige foto's. Door de snelle digitale weergave begon voor ons de lastige keus van het selecteren van de foto's. Er waren zoveel mooie foto's! Groetjes familie Nelissen 

 


Stouwdam

(zaterdag, 13 juni 2015 15:15)

 

Fantastische foto's na een leuke en ontspannen dag.

Wat een prachtige foto's van onze mooie dochter!

Het resultaat mag er wezen. Mede dankzij alle inspanningen van jou en de vrolijkheid van Evi.

We zijn er erg blij mee en de eerste komen binnenkort aan de muur te hangen.

Dank je wel!

Liefs, de Fam. Stouwdam.


Sjak

(maandag, 01 juni 2015 21:11)

 

Bren, ze zijn geweldig leuk! Dat ik (en Lennart eigenlijk ook, hahaha) hier en daar mijn typische 'ik ga op de foto'-hoofd trek kan jij niks aan doen, helaas. :-D Hoe doen modellen dat toch?

Wij zijn blij, ik ga eens bedenken welke we gaan uitvergroten op canvas!

 


Lies van Dongeren (vrijdag, 29 mei 2015 15:15)

 

Heerlijke middag en geweldig om zulke mooie foto's te mogen ontvangen.

Ik hou zelf niet van gefotografeerd worden, maar op deze manier was het zelfs leuk.

Te zien aan de foto's dat Brenda er veel gevoel in legt. En dat is tof.

Op de foto staan zoals je bent, en dan zelfs nog beetje mooier gek genoeg.

Dank aan Brenda Roos en heel veel succes met verdere opdrachten 


Sonja Knipping (woensdag, 15 april 2015 20:10)

 

Wat een geweldige foto's! Erg mooi resultaat. En super idee om een meidenshoot te doen als verjaardagsfeestje. Het was gezellig, leuk en je merkte dat de meiden het fantastisch vonden om zelf mee te denken aan creatieve ideeën.

Super geslaagd! 

 

Sjuul Knipping (donderdag, 16 april 2015)

 

Super leuk was het! De foto's zijn erg mooi geworden. En het was zo leuk en gezellig!! 

 

Isa kerkemeijer (zaterdag, 18 april 2015 08:28)

Super mooie foto's!!

Het was ook een super geslaagd feestje!

Echt heeeele leuke fotoshoot! 


Commentaren: 7
 • #7

  Anita, Ruud en Mart (maandag, 29 januari 2018 14:08)

  Nogmaals bedankt voor de prachtige en dierbare foto's die je van ons gezin op de heide hebt gemaakt. Heerlijk spontaan en ongedwongen. Onze zoon vond het ook erg leuk! Fijn hoe je snel je iedereen of het gemak stelt. Dit komt de foto's erg ten goede. Ook super hoe de communicatie vooraf en achteraf verliep. Snel, duidelijk, compleet. Echt top!

 • #6

  Henny Engelman (woensdag, 18 oktober 2017 20:47)

  In eerste instantie hadden we er een hard hoofd in, want ja het weer was niet geweldig.
  Toch maar vertrokken vanuit Friesland, op weg naar Lelystad.
  Maar tijdens de fotoshoot ging de zon schijnen! Het zijn prachtige foto's geworden.
  De fotoshoot verliep in een ontspannen sfeer, ik had helemaal niet het idee dat je voortdurend op een bepaalde manier most staan of kijken. Ik raad Brenda dan ook zeker aan.

 • #5

  Geert & Coby (donderdag, 28 september 2017 21:40)

  We zijn heel blij met het eindresultaat. Als verjaardagscadeau had Coby deze loveshoot voor twee op de prachtige paarse heide gekregen. Het contact met Brenda was prettig. Ze mailde snel terug en niets was te gek voor haar. We hadden vooraf op Pinterest al leuke ideeën opgedaan. Geen enkel probleem voor Brenda. Ook toen we de foto's anders bewerkt wilden hebben na de tijd was dit geen enkel probleem voor haar. Kortom, we zijn heel blij met onze foto's en de flexibiliteit van Brenda haar kant. Bedankt Brenda!

 • #4

  Nerini (woensdag, 13 september 2017 22:39)

  Ontzettend blij met de mooie foto's die Brenda heeft gemaakt tijdens onze foto shoot op de Posbank. Een prachtige locatie en ik voelde me erg op mijn gemak gesteld. Het resultaat spreekt voor zich. Prachtig <3 !

 • #3

  Daniëlle Pohlman-Venhuizen (zaterdag, 10 juni 2017 14:53)

  Fotoshoot zusjes vrijdag 2 juni 2017

  We waren al bekend met het werk van Brenda Roos maar we werden toch weer super verrast met deze fotoshoot. De meiden hebben zich ook erg goed vermaakt tijdens de shoot. Het plezier straalt van de foto’s af. De foto’s gaan zeker een plaats in ons huis krijgen maar welke? Dilemma want we vinden ze allemaal prachtig!
  Brenda bedankt!

 • #2

  Hein (maandag, 20 maart 2017 21:45)

  Website top met erg mooie foto's

 • #1

  sandra (maandag, 20 maart 2017 11:07)

  Wat een prachtige foto's. Natuurlijk zijn alle modellen ook fantastisch. Je pakt de mensen op het goede moment.

Heuvelachtig bos met een gouden rand

meer lezen 0 Berichten

Gouden uurtje

meer lezen 0 Berichten

Evi & Thijs

meer lezen 0 Berichten

Ela

Korte fotoshoot bij het prachtige Hulshorsterzand

meer lezen 0 Berichten

Familie op de Veluwe

meer lezen 0 Berichten