Momenten vangen

Trouwen


“My love for you is like the raging sea, So powerful and deep it will forever be.
Through storm, wind, and heavy rain, It will withstand every pain.Our hearts are so pure and love so sweet. I love you more with every heartbeat!”

Elaine Chetty

Het is verschrikkelijk gaaf om een deel van jullie dag te mogen vastleggen. Als jullie op zoek zijn naar een fotograaf die werkt met natuurlijk licht dan kan ik iets voor jullie betekenen. Ik fotografeer jullie dag op een journalistieke wijze, met oog voor details en kleine – maar betekenisvolle – momenten. Vooral ook wat er zich om jullie heen afspeelt leg ik vast. Natuurlijk maken we ook foto’s zoals jullie van me gewend zijn bij mijn fotohoots; mooie, intieme portretten.

Ik fotografeer minimaal 2 uur tot maximaal 6 uur

Bij jullie aanvraag geven jullie mij kort wat informatie door; jullie namen, waar & wanneer jullie gaan trouwen en wat jullie van mij verwachten (aantal uur etc.). Ik zal dan contact met jullie opnemen voor het maken van een kennismakingsgesprek. Zo leren we elkaar een beetje kennen en kunnen jullie bepalen of ik echt de fotograaf ben die jullie zoeken. Bekijk eens rustig mijn foto’s en wie weet, tot gauw!

Een huwelijk in de weilanden

Een reportage (slider -->)


Bruiloft Harderwijk & Nunspeet


Een selectie van de foto’s van onderstaande bruiloft kun je hier bekijken

Loveshoots

Iets niet duidelijk?

Andere wensen? Is jullie datum nog vrij? Mail me!


  • "Brenda is zo'n beetje de hele middag en het begin van de avond aanwezig geweest voor het maken van de foto's op de huwelijksdag van mijn vrouw en ik. Tijdens de voorbereidingen, de "staatsieportretten", de ceremonie en een gedeelte van het feest erna. Inmiddels hebben we de foto's toegestuurd gekregen en ik kan alleen maar zeggen..., bedankt Brenda. Je hebt ervoor gezorgd dat we een prachtige, blijvende herinnering hebben aan een prachtige, bijzondere dag. We zullen je zonder enige twijfel als fotograaf aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Top dat je erbij was!"
    Jacobus de Boer - Adema
    Jacobus de Boer - Adema