Fotograaf Dronten

fotograaf Dronten

NATUURLIJK LICHT FOTOGRAFIE

Welkom op mijn website! Ik ben Brenda Roos, fulltime portret fotograaf. Ik fotografeer mensen tijdens hun activiteiten, een wandeling of gezellig samenzijn. Het liefst buiten, ik zoek een mooie plek uit waar het licht goed is.

De sfeer van die momenten leg ik vast, als een blijvende en mooie herinnering. Ik neem de tijd voor jou zodat je helemaal ontspannen bent tijdens de shoot en op zeker moment misschien zelfs vergeet dat er een camera aanwezig is!

LOCATIE

We speken af op een locatie die we in overleg hebben besproken. In de Flevopolder ken ik genoeg mooie plekken, maar ik ga ook graag naar de Noord-Veluwe, waar we kunnen fotograferen op de heide en mooie zandverstuivingen. Je betaalt geen reiskosten voor locaties in de polder of op de Noord-Veluwe.

INVESTERING

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Bekijk hier mijn tarieven.


FINE ART | STUDIO PORTRETTEN

Verwen jezelf met een zorgvuldig bewerkt en mooi uitgelicht studio portret.

Je ontvangt 3 fotobestanden in hoge resolutie voor € 195. Extra persoon mogelijk voor € 50.  Je kunt kiezen uit minimaal 4 – 8 foto’s.

De foto’s hebben een donkere achtergrond. Kijk hier voor meer voorbeelden van de studioportretten.

Portret Fotograaf Lelystad en Amsterdam

Fotoshoots


Op mijn website kun je tal van fotoshoots bekijken. Ik laat je graag een compleet beeld zien van een fotoshoot, zodat je vooraf een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten.

 • Wat hebben we genoten! 😄 Een bewuste keuze voor een shoot door Brenda op deze gewéldige locatie! Volop ónbetaalbare memories gemaakt met heel veel lol en een fotografe die heerlijk in alles "meeging" en zichzelf vást op bepaalde momenten heeft afgevraagd waar ze aan begonnen was maar vólop met ons meegenoot! Brenda, je hebt het zó super goed gedaan! Dank je wel voor je geduld en vakwerk! Je bent een oprechte aanrader!🥰👍
  Ann-Jeannette
  Ann-Jeannette
 • Afgelopen donderdag 15 september heb ik mijn verjaardagskado ingewisseld bij Brenda Roos. Een fantastische persoonlijke fotoshoot op mijn praktijklocatie van Hakuna Matata Yoga en Coaching en op de dijk voorbij de Houtribsluis. Door de losse benadering van Brenda was ik totaal niet meer met mijn overgewicht bezig en daardoor werden de foto's heel spontaan. Dankjewel Brenda voor deze geweldige shoot en het fijne contact.
  Hakuna Matata
  Hakuna Matata
 • Wij hebben ook enorm genoten van de shoot. De meiden vonden het heerlijk, de oudste wil binnenkort nog een keer 😉 zo leuk vond ze het. En de foto's zijn geweldig, die gaan een mooi plekje krijgen hier in huis. Bedankt Brenda voor de mooie foto's en voor de gezellige en ongedwongen fotoshoot.
  Familiegeluk fotoreportages
  Familiegeluk fotoreportages
Fotograaf Dronten