Fotoalbum van de Fotofabriek.nl

Ik heb deze week een fotoalbum van de Fotofabriek.nl getest. Het ontwerpen gaat heel vlot en alles wijst zich vanzelf; je hebt zo een boek in elkaar. De kwaliteit is prima. De scherpte en kleuren komen overeen met de originele fotobestanden. Ik heb na het testen gelijk wat andere boeken besteld want momenteel hebben ze een aantrekkelijke actie; dit boek met hardcover en 24 blz. kun je de aankomende 1,5 week nog voor een tientje (incl. verzendkosten) bestellen! 

 

Dit is mijn eerste testalbum, met verschillende verslagen van fotoshoots in 2017:

Hieronder een voorbeeld van een album gemaakt door een klant van hun fotoshoot van afgelopen zomer. Zelf ook een album bestellen? Kijk op https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken

Reactie schrijven

Commentaren: 0