Portret van Aardappeltelers

REACH! STRATEGISCHE COMMUNICATIE & VORMGEVING uit Oosterhout huurde mij begin 2018 in voor het maken van twee portretten van aardappeltelers in de Flevopolder.

 

Nufarm is een internationale speler op het gebied van agrarische gewasbescherming. Ter bestrijding van de aardappelziekte heeft Nufarm met Canvas een product in handen dat zowel de aardappelknol als het blad beschermt. Reach! bedacht de campagne ‘Vertrouw op canvas’. Er wordt een sterk beeld gemaakt die de campagne ondersteunt. Daarnaast worden telers gevraagd naar hun ervaringen. Deze testimonials worden in de vorm van korte video’s op de website vertrouwopcanvas.nl getoond. De campagne wordt zowel online als via print verspreid. Voor deze campagne maakt ik van twee bedrijven een portret.

J.J. van den Hoek agro, Zeewolde

Keijzer Agro v.o.f., Lelystad

Reactie schrijven

Commentaren: 0