Familiedagen in het Van Gogh Museum

Meisje schildert in het Van Gogh Museum | Familiedagen | Herfstvakantie | Workshop

Ook dit jaar heb ik de familiedagen vastgelegd voor het Van Gogh Museum. Voor kinderen en (groot)ouders is er in de Herfstvakantie meer te doen dan alleen beroemde schilderijen bekijken. Door middel van rondleidingen, speurtochten en interactieve workshops worden de verhalen over het leven en werk van Van Gogh op speelse en prikkelende wijze ontsloten. 

 

Iedere dag zijn er leuke activiteiten voor het hele gezin te doen. Met Speurtocht, De koffer van Vincent, Theaterrondleiding De blauwe japon, Familierondleiding in gebaren, Tekenkar op zaal, Brabantse dames, de Inloopworkshop en de Familierondleiding maken families kennis met de wereld van Vincent van Gogh. De activiteiten zijn gratis voor de bezoekers van het museum. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0