Familie fotoshoot Park Hoge Veluwe

Twee weken geleden stond deze familie-fotoshoot gepland. Opa & oma vierden hun huwelijksjubileum en de kinderen en kleinkinderen hadden deze fotoshoot als verrassing 's ochtends bij de koffie cadeau gegeven. Wij ontmoetten elkaar tijdens hun fietstocht door het Park de Hoge Veluwe, op een mooie plek met keermuren, bos en vlakbij de grote zandverstuiving. Het is voor het eerst dat het regende gedurende een complete fotoshoot! Na 1,5 uur miezeren was iedereen doorweekt en moesten we echt stoppen; al was het maar om mijn apparatuur te beschermen. Gelukkig bleef iedereen vrolijk en genieten van de mooie omgeving en had ik materiaal genoeg! Bedankt voor jullie doorzettingsvermogen, ik hoop dat de rest van de dag droger is verlopen!  Ik zal deze shoot niet gauw vergeten ;-)

Reactie schrijven

Commentaren: 0