Klaprozen

We reden vorige week op de A6 van Lelystad naar Almere toen ik uit mijn raam allemaal velden met klaprozen zag... De terugweg zijn we bij Almere via de Oostvaardersplassen naar huis gereden om te kijken of ik bij de velden kon komen. Bij thuiskomst gelijk de camera gepakt en mijn dochter meegevraagd; "mama moet foto's maken, het is er zooo mooi!" Gelukkig wil mijn dochter best wel eens meewerken, zeker als het betekent dat ze later naar bed mag ;-). Het was precies wat ik voor ogen had met de ondergaande zon die zorgde voor warm licht over de velden en op mijn dochter. Wat is het toch genieten dat fotograferen tijdens het gouden uurtje!

Fotoshoot | Lelystad | Oostvaardersplassen | Gouden-uur | Golden Hour | tegenlicht | zonsondergang | Klaprozen | Almere | Familie | Gezinsfotograaf

Reactie schrijven

Commentaren: 0