Gezinsfotoshoot bij het Hulshorsterzand

In november konden de volgers van de Facebookpagina van Go Kids Veluwe meedoen aan een loting met voor de winnaar een fotoshoot bij Brenda Roos Fotografie. Het gezin van collega fotograaf Angela mocht ik als winnaar afgelopen weekend op de foto zetten. Al ver van tevoren hadden we de datum geprikt en we werden aangenaam verrast met een warm zonnetje! Dus lekker op blote voeten door het zand - heerlijk ook voor de meiden - die een geweldig grote zandbak tot hun beschikking hadden. We hebben lekker de tijd genomen (ik geloof wel 2 uur) zodat er voldoende tijd voor spelen was en tussendoor foto's schieten. De zandverstuiving bij Hulshorst is een van de vele prachtige fotogenieke plekken op de Veluwe. Je waant je in een ander land als je daar rond loopt. De pracht van de natuur en de stilte en ruimte is indrukwekkend. De shoot was heel gezellig; ik heb ontzettend genoten van dit prachtige gezin. Wat een plaatjes he, die meiden?!

Reactie schrijven

Commentaren: 0