Review Gallery Color


Op Facebook zag ik een actie van Gallery Color voorbijkomen voor fotografen. Aangezien een fotograaf die ik erg waardeer had meegedaan besloot ik om ook mee te doen. De fotograaf krijgt een gratis foto achter plexiglas op 30x45cm formaat (ter waarde van bijna 80 euro), in ruil voor een eerlijke review op de eigen website, blog of social media.

 

Het uploaden en bestellen via de website van Gallery Color ging heel vlot. Na ongeveer een week ontving ik het pakket dat netjes van tevoren werd aangemeld met een track & trace code. Het pakket was supergoed verpakt - het was nog een hele toer om het open te krijgen – maar hé, dat wil je ook graag met zo’n kwetsbaar product. Ik heb nog nooit een fotoafdruk ontvangen dat zo goed verpakt was; complimenten!  

 

Maarrr…hoe zag het product eruit? Na het verwijderen van karton, bubbeltjesplastic, foamranden en cellofaan kon ik de prachtige print bewonderen. Deze Lambda afdruk is van ongeëvenaard goede kwaliteit. De kleuren komen ook exact overeen met die op mijn Mac. Met de aluminium ophanging was de foto eenvoudig op te hangen aan de muur.

 

Ik ben erg tevreden over de geleverde kwaliteit en durf Gallery Color met een gerust hart aan te bevelen bij mijn klanten!


Fotoafdruk| Plexiglas | Gallery Color | Fotoshoot | Lelystad | Almere | gezin | natuurlijk licht | Fotograaf |
Het fotobestand dat ik heb opgestuurd

Reactie schrijven

Commentaren: 0