Mijn twee grote liefdes!

Mijn man wil NOOIT op de foto. Samen met mijn dochter hebben we hem tijdens een wandeling in het Zuigerplasbos toch zover gekregen. Ik ben zo blij met deze foto's. Je merkt dan ook weer goed hoe fijn het is om leden binnen een gezin te fotograferen. Je krijgt toch die mooie blikken naar elkaar toe die je niet hebt bij een portret van een persoon. Heerlijk die spontane glimlach op hun gezicht en de lol die ze hebben met elkaar! Mijn dochter heeft de foto's gemaakt waar ik op sta; ik doe de instellingen en zij heeft al toch het scherpstellen en het kaderen al goed onder de knie... Alhoewel de helft nog onscherp was zitten daar wel foto's tussen die ik leuk vind ;-) Ik moet toegeven, ik sta nog minder vaak op een foto dan mijn man... Misschien moet ik binnenkort ons gezin ook maar eens laten fotograferen door een andere fotograaf. Het is toch wel heel leuk om ook eens met z'n 3tjes op de foto te staan....

Reactie schrijven

Commentaren: 0