Verjaardagsfeestje in het park

Fotoshoot voor de nieuwe website van Stichting Uitgestelde Kinderfeestjes.

 

Deze nieuwe Stichting vindt dat ieder kind een kinderfeestje verdient. Zij verzorgen kinderfeestjes voor kids uit financieel minder bedeelde gezinnen. Deze Kinderfeestjes worden belangeloos aangeboden door bedrijven en particulieren. 

 

Ze hadden mij benaderd of ik de fotoshoot wilde doen voor hun website en PR foto's. Ik kon geen nee zeggen tegen dit prachtige initiatief! We hebben er samen met de kinderen een ochtend lang een feestje van gemaakt! Mooie plek trouwens die speelweide in Apeldoorn; het ligt pal naast de entree van de Apenheul. 

 

Direct uw kinderfeestje doneren? Steun Uitgestelde Kinderfeestjes door donateur te worden of door hen te sponsoren met jouw bedrijf. Maak zo van elke verjaardag een echt kinderfeestje!

 

Meer informatie op:

http://www.uitgesteldekinderfeestjes.nl

https://www.facebook.com/uitgesteldekinderfeestjes


Reactie schrijven

Commentaren: 0