Hakuna Matata

Vorige week, op een van die mooie laatste zomeravonden, heb ik een fotoreportage gemaakt voor de  website van Hakuna Matata, Praktijk voor Yoga & Coaching. Wat hebben we genoten van het prachtige uitzicht op het Markermeer! 

 

Kijk eens op de website van Hakuna Matata (gevestigd in Lelystad).

 

https://www.facebook.com/Hakuna-Matata-Yoga

http://www.hakunamatata.nu

 

Hakuna Matata |Brenda Roos Fotografie | Yoga | Natuurlijk licht | Fotoshoot | Lelystad | Foto | Fotograaf | Veluwe

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  HAKUNA MATATA, Praktijk voor Yoga en Coaching (donderdag, 22 september 2016 16:08)

  Afgelopen donderdag 15 september heb ik mijn verjaardagskado ingewisseld bij Brenda Roos.
  Een fantastische persoonlijke fotoshoot op mijn praktijklocatie van Hakuna Matata Yoga en Coaching en op de dijk voorbij de Houtribsluis. Door de losse benadering van Brenda was ik totaal niet meer met mijn overgewicht bezig en daardoor werden de foto's heel spontaan.
  Dankjewel Brenda voor deze geweldige shoot en het fijne contact.

 • #2

  Brenda (vrijdag, 23 september 2016 10:24)

  Dankjewel! Ik heb er van genoten om samen met jou deze fotoshoot te maken!