Fotoboek van Saal-Digital Fotoservice

Ik heb meegedaan aan de Facebook-actie van Saal-Digital-Fotoservice. Fotografen kunnen een fotoboek naar keuze testen en krijgen dan 40 euro korting op de prijs.  Door de veelal positieve reacties besloot ik me aan te melden. Ik heb geen spijt, de kwaliteit is zeer goed.

 

Het bestellen is enorm gebruiksvriendelijk; de software is erg makkelijk en zit goed in elkaar. Je kunt eenvoudig wijzigingen aanbrengen in je ontwerp, bladzijdes toevoegen etc. Bovendien is alles helder uitgelegd van begin tot eind. Betalen kan op alle bekende en gewenste manieren, de levering is snel.

 

 Mooie, gewatteerde cover. 

Het belangrijkste, het fotoboek. Dit is van uitstekende kwaliteit. Ik had gekozen voor een liggend A4 formaat , glanzend, 54 pagina's en gewatteerde cover; meerprijs hiervan is 16,75 euro. Ik heb er ook een leporello bijbesteld (kost maar 5,95 euro; met 12 foto's) maar die kan ik niet laten zien; die gaat naar een klant. Ik had voor de 'parelmoer' versie gekozen; de volgende keer wordt dat gewoon papier; ik vind de glans storend. Verder vind ik het een prachtig kado-artikel. Terug naar het boek. Perfecte kleuren; totaal geen afwijking van mijn originelen. 

 De foto's hebben perfecte kleuren; totaal geen afwijking van mijn originelen

Hele mooie, dikke pagina's. De binding is heel goed gedaan; foto's die door het midden gaan worden niet diep ingesneden, waardoor de foto mooi blijft; je kunt gerust een panorama foto plaatsen in het boek. 

Mooi, dik papier, goede binding. Panorama-foto's goed mogelijk; geen diepe insnede in het midden.

Ik kan het boek iedereen aanraden; zowel fotografen als particulieren. En nee, ik heb geen aandelen bij Saal, ik ben gewoon erg blij met het resultaat.

 

Brenda Roos, 5 juli 2016


Reactie schrijven

Commentaren: 0