Fotoreportage Opening Herinrichting Museum Elburg

‘Met de opening van een omvangrijke herinrichting in zes thema’s rondom de stad Elburg gaat dit prachtige museum een gouden toekomst tegemoet. En met het terugplaatsen van een vergulde windhaan op de nok van dit eeuwenoude kloostercomplex is dit perfect in beeld gebracht.’ Dat zei Clemens Cornielje, Commissaris van de Koning van de provincie Gelderland bij de feestelijke opening van Museum Elburg op maandag 6 juni 2016.

 

Ik heb de herinrichting gefotografeerd voor het museum en ook deze opening mocht ik vastleggen. Bijzonder voor mijzelf,  omdat ik vele oud-collega's, vrijwilligers en museumrelaties weer kon ontmoeten. Maar ook bijzonder omdat ik de start van de herinrichting nog volop heb meegemaakt.

 

Ik heb veel bewondering voor het huidige personeel en vrijwilligersteam die dit allemaal voor elkaar hebben kunnen krijgen; gefeliciteerd!


Door de grote hoeveelheid van foto's heb ik dit keer gekozen voor een raster zodat u snel door de foto's kunt scrollen en een geselecteerde foto kunt aanklikken om hem in het groot te bekijken.Reactie schrijven

Commentaren: 0