Workshop kinder - en portretfotografie

Afgelopen weekend stond in het teken van het volgen van twee workshops bij Laura Vink. Zaterdag stond kinderfotografie op het programma en zondag portretfotografie (met natuurlijk licht). Als fotograaf ben je nooit uitgeleerd; af en toe workshops volgen zorgt ervoor dat je scherpt blijft en op een aantal punten je fotografie weer kan verbeteren. Ik vind Laura's fotografie erg goed en bovendien heb ik veel geleerd van haar online fotografie lessen en tips, dus ik besloot me in te schrijven voor de twee allerlaatste groepsworkshops door laura. Ik heb er geen spijt van! Ik heb leuke collega's ontmoet, ervaringen kunnen uitwisselen over het vak en veel geleerd afgelopen weekend, zowel theoretische als praktische zaken.

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Garrett Waddell (vrijdag, 03 februari 2017 16:41)


    As the admin of this site is working, no hesitation very rapidly it will be renowned, due to its quality contents.